Seminar Terunggul di Malaysia

Penganjur seminar UPSR, PT3, SPM & STPM ke seluruh Malaysia

Seminar Teknik & Fomula Mudah untuk Belajar

Seminar Anjung Bumi Gemilang memberi banyak faedah kepada murid. Faedah-faedah itu termasuklah dapat mengetahui rahsia-rahsia peperiksaan. Murid dapat mendalami teknik menjawab soalan dengan betul. Oleh itu, murid perlu merebut peluang menyertai seminar kami.

Seminar kami biasanya dijalankan pada waktu pdp di sekolah, hari Sabtu dan Ahad di tempat -tempat yang selesa dan strategik. Waktunya pada cuti sekolah terutama menjelang beberapa bulan lagi peperiksaan diadakan.

Kami Anjung Bumi Gemilang menyediakan guru-guru pakar untuk mengendalikan seminar. Murid-murid beruntung berhadapan dengan guru ini sebab mereka sudah biasa dengan selok-belok peperiksaan. Seminar peperiksaan dapat mendedahkan murid dari segi rahsia menjawab soalan dengan betul untuk mendapat keputusan yang baik.

map

Seminar UPSR, PT3, SPM & STPM

MANFAAT MENGIKUTI SEMINAR UPSR, PT3, SPM & STPM ANJUNG BUMI GEMILANG

  • Mengenal kekuatan, kelemahan dan membentuk kecerdasan emosi dalam diri.
  • Mengamalkan langkah bijak bagi pelajar yang ingin menggapai kecemerlangan.
  • Melakukan anjakan paradigma terhadap diri, organisasi dan orang sekeliling.
  • Memahami kaedah belajar yang berkesan untuk transformasi diri secara berpakej ke arah menjadi individu yang terbilang.
  • Membentuk rangka tindakan yang komprehensif untuk transformasi diri agar berprestasi tinggi dan berdaya saing.
Jom sertai Seminar Terunggul di Malaysia!!

Untuk maklumat lanjut mengenai tarikh terkini seminar UPSR, PT3, SPM & STPM anjuran Anjung Bumi Gemilang, hubungi kami segera di

+6011-3300 3700